Financiële administratie

JED Administratie is een ervaren administratiekantoor voor ondernemers en bedrijven die de administratie graag uitbesteden aan een goede en betaalbare boekhouder. Wij van JED administratie nemen graag uw gehele boekhouding uit handen. Dit doen wij tegen een vast bedrag per maand. Wij werken met vaste tarieven, dus geen verrassingen achteraf.

Het bijhouden en verwerken van uw financiële administratie is wekelijks en maandelijks een tijdrovende en vaak stressvolle klus, die veel ondernemers graag zo lang mogelijk uitstellen. Zeker voor ondernemers is het belangrijk dat de administratie goed wordt bijgehouden. Uw personeel wil op tijd betaald worden, wellicht heeft u een salarisadministratie of heeft u hiervoor iemand nodig, maar u wilt hiervoor geen personeel aantrekken. Genoeg redenen om de financiële administratie uit te besteden.

Wanneer u start met een eigen onderneming komt hier veel bij kijken. U wilt doen waar u goed in bent maar daarnaast wordt er nog zoveel meer van u verwacht. Vooral de administratie en belastingaangiftes blijken vaak een hindernis te zijn.

Hulp bij uw administratie nodig?

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer besteedt u het liefst al uw tijd aan uw klanten en het genereren van nieuwe opdrachten, salesgesprekken, uw marketingplan etc. De financiële administratie is vaak het laatste waar u uw aandacht aan wil besteden. Wij kunnen voor u de administratie invoeren, financiële rapportages en analyses maken, uw jaarrekening opmaken en uw aangifte inkomstenbelasting en/of winstbelasting verzorgen.

Voor zowel ondernemers als particulieren kunnen wij de volledige administratie verzorgen. U bent met uw schoenendoos van harte welkom op ons kantoor. Echter, of aanleveren van uw administratie niet eens de deur uit, maar leveren alles digitaal bij ons aan. Scannen, mailen en wij doen de rest!

Wat zijn uw voordelen?

  •  Het bespaart u veel tijd en kosten
  •  Niet meer zelf uren met uw neus in de boekhouding
  •  U bepaalt zelf welk deel u wilt uitbesteden
  •  Advies bij uw financiële en fiscale vragen
  •  Geen loonkosten voor administratief personeel

Laat uw Opmerkingen

Copyright © 2020 JED Administratie.