Directrice Emely Sebelon-Martijn

Ervaren Administratie en kwaliteits diensten

JED administratie kantoor is een organisatie die zich ten doel heeft gesteld ondernemers in voornamelijk het midden- en kleinbedrijf en ondersteunen van accountantburo optimaal bij te staan in hun bedrijfsvoering. Wij combineren de kleinschaligheid van ons kantoor met een brede kennis, ervaring en vakmanschap.

Naast starters, ondernemers en ook particulieren van harte welkom voor onder andere hulp bij het indienen van hun aangiftes inkomstenbelasting,winstbelasting, loonadministratie, financieel administratie en jaarrekening.

Wij zien het als onze doelstelling u, desgewenst ongevraagd, te informeren, adviseren, ondersteunen en bij te staan door het o.a. tijdig en adequaat verstrekken van leesbare en begrijpelijke financiële rapportages uit de vastgelegde financiële administratie, zodat de cijfers voor u gaan leven.

U moet uw business draaiende houden, JED administratie kantoor
doet de rest.

JED ADMINISTRATIE KANTOOR

Ontmoet Onze Team

Elk jaar zijn er wel veranderingen op fiscaal gebied. Doordat wij steeds onze kennis up to date houden kunnen wij de regelgeving correct toepassen.

Kimberly Ostiana

Administrateur

Kimberly Ostiana, werk sinds February 2016 bij Jed Administratie als administrateur. Zij is elk jaar bezig met weer een hele opgave om de aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Wij bieden u professionele hulp bij uw privé aangifte en zorgen dat u optimaal gebruikt maakt van mogelijke aftrekposten.

Janette Roch

Administrateur

Een jaarrekening samenstellen is wat je noemt maatwerk. En aangezien onze klanten in allerlei ondernemingsvormen werkzaam zijn bent u bij ons op het juist adres. Wij leven en denken met u mee, nu en in de toekomst

Siglina Obispo

Administrateur

Ons ervaren team staat altijd voor u klaar om u van dienst te zijn bij uw administratie en fiscale planning. Uw financiële administratie is bij ons in goede handen.”

Een klein begin...

Passie kan van kleine takjes extra-ordinaire resultaten creëren

JED administratie kantoor heeft een rijke historie. Wij zijn in juni 2014 gestart als administratie kantoor gevestigd, Dr M. J Hugenholtzweg 25, Willemstad, Voordat, ik als directeur van JED Administratie kantoor was, had ik dit 10 jaar lang thuis gedaan als bijbaandje, Na 10 jaar werdt de bijbaandje echt druk.

Toen moest ik een administratie kantoor oprichten, onze eerste kantoor was zo klein, dat in die kantoor alleen klein buro en klein kast kon plaatsen. Na een jaar (juni 2015) begon het bedrijf grote te worden, dus meer administratie werk te doen.

Daarom moest ik groote ruimte zoeken dat ik een personeel moest nemen, daarna begon grote te worden. Na een maand moesten we een partime zoeken om ons te helpen met het werk.

Na 7 maanden (feb 2016) moesten wij weer verhuizen naar een grote ruimte en weer een personeel nemen. Na 6 maanden (sept2016) moesten we weer naar grote ruimte te verhuizen. En dit keer moesten we kasten aanschaffen.

Betekenins van JED: J = Jean-dy E= Emely D= Daphe-nee

Jean-dy en Daphe-nee zijn de dochters van Emely en een constant inspiratie in haar leven.

Hoe het werk

Hoe Jed'sgepersonaliseerde aanpak werk

Vertrouwen opbouwen en de kunst van het delegeren beheersen, zijn gemeenschappelijke zorgen voor alle nieuwe klanten, dus onze directrice staat altijd voor je klaar om te begeleiden naarmate je eisen evalueren. Ieder administrateur heeft hun eigen klanten om de administratie te beheren

Nieuw bij Jed Administratie

Connect met ons

Copyright © 2020 JED Administratie.